• Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel
Terug naar overzicht

Xsensible

Sinds de oprichting in 1904 heeft Xsensible maar één doel: De meest comfortabele schoenen van de wereld ontwikkelen.


Xsensible ontwerpt schoenen die vakmanschap, ultiem comfort en stijl uitstralen. Xsensible schoenen zijn er in verschillende wijdtematen. 

Maar het wereldwijde succes van Xsensible hebben zij toch wel te danken aan de Xsensible Stretchwalker. De revolutionaire innovatie is geïnspireerd op de eeuwen oude houten balans slipper uit Japan, die zorgt voor een gezonde en natuurlijke lichaamshouding. Traditie en techniek komen samen in volmaakte harmonie. Het unieke balanspunt in de zool, in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit, ultieme grip en het een uitneembaar voetbed garanderen de beste loopervaring! Balans verandert uw leven!

De Xsensible Stretchwalker maakt u blij. Comfort gecombineerd met kwaliteit & mode. Geen stijve, pijnlijke of vermoeide voeten meer.
De Xsensible Stretchwalker is standaard voorzien van Xsensible Inside®, een uniek stretchleer technologie die Xsensible zelf heeft ontwikkeld. De verbazingwekkende elasticiteit zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en optimaal comfort! Het stretchleer keert altijd weer terug in zijn oorspronkelijke vorm en vormt zich naar uw voeten. Het stretchleer is ademend van nature en zorgt voor een gezond voetklimaat. Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed en zijn in het bijzonder geschikt voor mensen met “moeilijke of gevoelige” voeten.

Xsensible, lopen is nog nooit zo prettig geweest!
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide