• Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel
Terug naar overzicht

Joya

Joya uit liefde voor uw rug!

Een natuurlijke loophouding is het beste voor het lichaam. 
In de dagelijkse praktijk is dit vaak lastig omdat de mens zich tegenwoordig alleen op harde (asfalt/beton) en vlakke ondergronden voortbeweegt. Uit verschillende studies is gebleken dat een zachte, elastische ondergrond een positief effect heeft op het bewegingsapparaat. 

Het merk Joya ontwerpt schoenen die het mogelijk maken om u op een gezonde en actieve manier voort te bewegen en staan. De soepele en extreem dempende zool is hierin het hart van de schoen. Door deze zool veranderen harde en vlakke ondergronden in elastische ondergronden. Hierdoor worden uw spieren gestimuleerd en getraind wat zorgt voor ontlasting van de drukpunten op onze rug en gewrichten. Joya schoenen geven uw voeten en lichaam een zachte en volledige schokdemping, optimale drukverdeling en verhoogde spieractiviteit.

De schoenen van Joya zijn onderverdeeld in twee categorieën. Zo is het voor u snel duidelijk welke Joya schoen het meest voor u geschikt is.

Motion zool: De Activator onder de middenvoet zorgt voor extra spieractiviteit en stimuleert het natuurlijke bewegingsproces. Dit geeft u automatisch een actievere lichaamshouding.
Emotion zool: Geeft u ongeëvenaard loopcomfort. Het voetbed is elastisch en laat alle drukpunten onder de voet als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het geeft ontlasting en tegelijk ondersteuning van rug en gewrichten.

Joya schoenen leveren een ongekend nieuw gevoel op bij het lopen. Ervaar het zelf!

Joya Shoes heeft het AGR keurmerk op de gehele collectie. Dit staat voor Forum Gesunder Rücken – Besser Leben. Dit keurmerk staat onder toezicht van gespecialiseerde artsen en het verbond van Duitse Rugscholen.

Wij zijn trots om Premium Dealer te mogen zijn van dit bijzondere schoenenmerk! 
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide