• Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel

Over ons

Hennie Velthuis, een schoenmaker met passie voor het vak, opende in 1936 zijn deuren aan de Wemenstraat in Hengelo. Een schoenmakerij met een klein winkeltje ernaast, wat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een prachtige zaak. Wij zijn nog altijd een familiebedrijf en bestaan inmiddels meer dan 80 jaar.

Voeten vormen letterlijk de basis om te bewegen. Als er iets niet in orde is met uw voeten of de manier waarop u loopt, kunt u op allerlei problemen stuiten. Dit geldt ook en in sterkere mate voor
kindervoeten. Goede schoenen zijn dus belangrijk, maar hoe moet u weten wat goede schoenen zijn voor uw voeten of die van uw kinderen? Naast het feit dat schoenen de juiste maat moeten hebben,
is bijvoorbeeld ook de pasvorm en het materiaal van belang. 

Assortiment
Het doel is om uitsluitend kwaliteitsschoenen te verkopen, die passen in het modebeeld. Ons grote assortiment bestaat uit schoenen voor dames, heren en kinderen in verschillende stijlen, met een
pasvorm die voor elk voettype geschikt is. Bij ons vindt u de betere merken en onze collectie gaat zeer breed in lengte- en wijdtematen en veel van onze schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Tevens zijn we aangesloten op een groter netwerk van winkels wat er voor zorgt dat we nu nog meer keuze hebben. 

Service 
Onze insteek is om tot het uiterste te gaan, om u van een paar goed passende schoenen te voorzien. Als u bij ons naar binnen loopt, nemen wij de tijd voor u en uw voeten. Wij adviseren u de juiste pasvormschoen die aansluit bij uw voeten of die van uw kind. Natuurlijk kunt u bij ons rustig rondkijken naar een model dat u aanspreekt. Als u een model heeft gevonden dat u bevalt, dan kunnen wij samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden. Eerst meten wij de maat van uw voeten op. Bij ons worden uw voeten gemeten in de lengte en de breedte, zodat wij exact weten welke schoenvorm u nodig heeft.

Als lid van de Podo Linéa groep moeten wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot schoenkennis, voetkennis en kennis van diabetische voeten. Podo Linéa staat voor vakkennis op het gebied van comfort schoenen. Omdat je samen sterker staat, zijn wij aangesloten bij Podo Linéa.

Door het bezoeken van schoenenbeurzen en fabrieken, en het bijwonen van congressen, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het schoenen vak. Zo kunnen wij u altijd adviseren op basis van de nieuwste trends en innovaties. Stap eens binnen in onze gezellige winkel en ervaar het verschil tussen gewoon schoenen kopen en schoenen kopen bij Velthuis Schoenen.

Graag tot ziens!
Team Velthuis SchoeneniDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide