• Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 49,95
  • Gratis afhalen In onze winkel

Velthuis Schoenen! Thuis in Schoencomfort


Schoenen kopen kan best ingewikkeld zijn. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de Nederlanders, voet of daaraan gerelateerde houdingsklachten heeft. De juiste schoenen dragen is in deze zeer belangrijk.
Maar waar moet u naar toe, wat is de beste oplossing? Een bezoek aan de podotherapeut of toch naar een schoenenwinkel voor andere schoenen? Welke maat kunt u dan het beste nemen, wat past het beste bij u, hoe is de stand van uw voeten, wat zijn de drukpunten, heeft u een doorgezakte voet? Allerlei vragen waarbij onze schoenadviseuses u uitstekend bij kunnen helpen. Ervaring, kennis, vakmanschap en interesse in u zijn onze speerpunten.
In samenwerking met Wouda Orthopedie kunnen wij u de best mogelijke en eerlijke service bieden! 
Een goed passende schoen in de juiste lengte- en breedtemaat zou bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn. Onze schoenadviseuses kunnen echter ook een afspraak met de podotherapeut tot stand brengen en samen met u bekijken wat de beste oplossing voor u is.

Doordat de specialisten van Wouda Orthopedie in dezelfde ruimte aanwezig zijn, is er veel uitwisseling van kennis over schoenen en de mogelijkheden die deze bieden. U krijgt een gratis voetmeting, schoen- en voetadvies.
Door dit nieuwe en unieke concept worden er dus meer diensten onder één dak aangeboden.

Heeft u voetproblemen, gewrichtsklachten, vergroeiingen of afwijkingen aan uw voeten? Lijdt u aan diabetes of reuma, of heeft u vooral last van overbelasting/vermoeidheidsklachten? Heeft u vragen over uw voeten en wat voor u de juiste schoenen zijn? Breng dan eens een bezoek aan onze unieke winkel voor antwoord op al uw vragen!

U bent van harte welkom!
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide